Marmaris Bülten
Marmaris Cruise Port Yeşil Marmaris Lines MareNostrum
Your Voice Your Newspaper... From Marmaris to The World
TÜRKİYE GERGİN SİYASET MECLİSTE BOĞAZ BOĞAZA
TÜRKİYE GERGİN SİYASET MECLİSTE BOĞAZ BOĞAZA

                  Demokratik Sol Parti (DSP) Marmaris İlçe Başkanı Ömer Berkul; AKP’nin dikta bir yönetimle  insanları sindirmeye çalıştığını, böyle devam ederse hükumetin sonunun Mısır’daki gibi olacağına dikkat çekerek;” AKP Amerikan Federal sistemini örnek alarak federal terör devletleri kuracak  olup bu sistem Türkiye için bir tuzaktır , Padişahmı olmak istiyorlar ?” dedi.
             
Başkan Berkul yazılı yaptığı açıklamada;  “Ülkemiz gene bir felaketle karşı karşıya . Kahramanmaraş ta 9 can kaybı var. AKP hükümetinin can güvenliğine verdiği önemi görsel Basından izliyoruz. İnsanların feryatları karşısında çaresiz kalan Hükümetin acizliğini izliyoruz,  iş güvenliğine verdiği önemi izliyoruz . Son 3 günde Mahkemeye dava için gelen Komutanların yangından mal kaçırır gibi tutuklandıklarını görüyoruz. DSP olarak, ikincisi yapılan Dolmabahçe görüşmelerinin neden kamuoyuna açıklanmadığını soruyoruz. Devletin üst kademesinde yapılan bu görüşmeyi Demokrasimizin gereği olarak muhakkak Kamuoyuna açıklamak durumundadırlar.
                  
Türkiye gergin Türkiye’de siyaset ortamı mecliste boğaz boğaza. AKP nin yeşerttiği şer güçler AKP ile mücadele ediyor. AKP Ülkemizde İnsanları sindirmek istiyor. Korkunun üzerine İktidar kurarsanız bunun adı Diktadır . Bu böyle devam ederse Mısır’dır.
              
Türkiye de cari açık 45. milyar dolardır . Bu borç İthalat karşılığıdır. Bu durumda Ekonomi zayıflar kayıt dışı Ekonomi fazlalaşarak Üretim düşer. DSP İhracata dayalı, üretime dayalı , İstihdama dayalı bir Proğramla Halkın karşısına çıkacaktır . Turizmde KDV yüksek tutulmaktadır . Gelen Turist miktarında artış gösterilmekte maalesef gelir düşmektedir , Tarım desteklenecektir , Türkiye kendine yeten 7 Ülkeden biriydi tabi yok edildi , 3 T . diye adlandırdığımız Tarım , Turizm , Textil ( Başka Ülkelere kaçtı ) canlandırılacaktır. Çokça üreten Hakça bölüşen Türkiye olacaktır . Bankacılık Yabancı Sermayeden kurtulacaktır. İşsizlik ortadan kaldırılacak istihdama önem verilecektir.
              
AKP, Amerikan Federal sistemini örnek alarak federal terör Devletleri kuracak olup bu sistem Türkiye için bir tuzaktır, Padişahmı olmak istiyorlar? İki partili Meclisi 2002 – 2007 dönemlerinde Türkiye yaşadı , bu dönemde kişiye özel Anayasa değiştirilip Siirt seçimleri iptal ettirilerek Muhalefet Partisi mevcut İktidarın başını Başbakan yaparken DSP’ ye mi sordu ? Eğer DSP Mecliste olsaydı bugün Başbakan Mecliste olmazdı. DSP iki partililiğe karşıdır.
                M
illi iradenin tam manasıyla Meclise yansıması hedefimizdir. Demokrasiden yana, özgürlükten yana, Ulusal birlikten yana içinde Federal yapı olmayan, ikinci Bayrak olmayan , Eğitimi Türkçe olan Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğüne inanan, Demokrasiye inanan Cumhuriyet in güzelliğine inanan, Atatürk’ümüzün Hakimiyetin Kayıtsız Şartsız Milletindir ibaresine inanan, Irk cins Milliyet ayrımı yapmadan Gelenek ve göreneklerini yaşatan Halkımızdan her evden bir oy diyoruz.” dedi. (AjansSevgi / Marmaris)

TÜRKİYE GERGİN SİYASET MECLİSTE BOĞAZ BOĞAZA
tarih Tarih: 17.02.2011, 18:56 okunma Okunma: 256
Yorumla
Ad Soyad
E-Posta (yayınlanmayacaktır)
Yorumunuz
Güvenlik Kodu
  
2010 ales