YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
Ata Sevgi
AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, kendi işletmesi olan İçmeler Le Toile Hotel’de verdiği iftar yemeğinde, Marmaris’e seçim yatırımı gibi müjdeler verdi.
İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, İşadamı Doğan Tugay, AK Parti İçmeler ve Marmaris Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı iftar yemeği sonrasında açıklama yapan Başkan Mete; Ağustos ayının ilk haftasında Ankara’da 6 bakalığa ziyarette bulunduklarını ve bakanlarla görüştüklerine dikkat çekerek; “Bugün için artık yetersiz gibi görünen Marmaris Devlet Hastanesi’ne ek bina inşaatı inşaat yasağı bitiminde hemen başlayacak ve 2012 yılında hizmete girecek. İçmeler’e Muğla Üniversitesi’ne bağlı Turizm Otelcilik eğitimi verecek bir fakülte açılacak. Marmaris’teki Sabancı Lisesi ve 75. Yıl Anadolu Turizm Meslek Lisesi; Beldibi’nde içerisinde endüstri meslek lisesinin de olacağı yeni yapılacak 5 okullu binaya taşınacak.
Daha önce Söğüt Köyü’nde mahkemeye müracaat ettikleri için halen tapularını alamayan köylülerin de tapularını alabilmeleri için yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu köylülerimiz de tapularına kavuşacak. Köylerimizdeki imar sorununun çözülmesi için yeni kurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızda ilk bakanımız olan eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, ilk ziyaretini Muğla’ya yapma sözü verdi. Sayın bakanımızın TOKİ deneyimleriyle imar sorununa kısa sürede çözüm getirmesini bekliyoruz. 4100 metrelik Turunç – İçmeler sahil yolu, bugüne kadar milli parklar mevzuatından dolayı açılamıyordu. Yapılacak Milli Parklar Revizyon İmar planı değişikliğiyle bu yol da hizmete açılacak.” dedi. (AjansSevgi / Marmaris)
İNANILMAZ AMA GERÇEK!
5 YILDIZLI İÇMELER
AQUA HOTEL HALKA AÇILDI!..
Ayrıntılar için lütfen linke tıklayın:
http://www.marmarisbulten.com/Haber/icMELER_AQUA_HOTEL_HALKA_AciLDi/










