YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi amacıyla, ana sınıfı öğrencilerin katıldığı, 2005 yılından beri her yıl düzenlenen festival yürüyüşü Marmaris’i renklendirdi.
Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve velilerinde de katıldığı dün (25 Mayıs 2011) yapılan yürüyüşte 6 yaş grubu minikler, ellerindeki pankartlarla, sanki büyümüşte küçülmüş bir görüntü sergilediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan yaptığı açıklamasında; “Okul Öncesi Eğitimin önemini vurgulamak adına her yıl farklı biçimlerde düzenlediğimiz etkinliğimizi, bu yıl İlçemizde Festival Yürüyüşü olarak yapılmasını değerlendirdik. Bakanlığımızın da 2005 yılından bu yana üzerinde yoğun bir biçimde durduğu bu konu daha mutlu, daha başarılı ve paylaşmayı daha çok becerebilen öğrenciler yetiştirme adına çok önemlidir. Bugün yürüyüşe katılan çok değerli minik öğrencilerime, Saygıdeğer Velilerimize ve bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen tüm Öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi. (AjansSevgi / Marmaris)
_____________________________
SEÇİMDEN ÖNCE SON ANKET
Oy kullanmak için lütfen linke tıklayınız.
http://www.marmarisbulten.com/anket










