YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
Ata Sevgi
Marmaris ‘in Turunç Beldesi Belediye Başkanı Ali Fuat Fidan ve eşi Mükerrem Fidan’ın, önceki gün (7 Kasım 2010) silahlı saldırıya uğramasının yankıları sürüyor.
Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ( GETOB)Başkanı İlhan Açıkgöz ve Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı Mehmet Baysal; bugün (9 Kasım 2010) birer açıklama yaparak saldırıyı kınadılar.
GETOB Başkanı Açıkgöz;” 07 Kasım 2010 günü Turunç Belediye Başkanı Sayın Ali Fuat Fidan’a yapılan silahlı saldırı olayını, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
Bölgenin ve Turizm sektörünün önde gelen bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, Hiçbir kanunsuzluğu ve gerekçesi ne olursa olsun insan hayatına kastedecek bu ve buna benzer olayların hiçbir zaman kabul edilemeyeceğini, vurgulamak istiyoruz. GETOB olarak, Turunç’un sevilen ve sayılan Belediye Başkanı Sayın Ali Fuat Fidan’a ve değerli eşine karşı gerçekleştirilen bu hain saldırıyı nefretle kınıyor, kendilerine Geçmiş Olsun dileklerimizi sunuyoruz.” dedi.
MTO Başkanı Mehmet Baysal’da açıklamasında;” 07 Kasım 2010 Pazar günü akşam saatlerinde, Turunç Belediye Başkanımız Ali Fuat Fidan Bey’e yapılan çirkin saldırıyı şahsım ve Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu adına kınıyor ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.” dedi. (AjansSevgi / Marmaris)










