YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
Ata Sevgi
Marmaris, hafta sonları İsmoş’a koşuyor. Cuma Cumartesi akşamları, İsmoş’u dinlemek isteyen Marmarisliler ve turistler, Bahane Bar’ı dolduruyor.
Mükemmel sesi ve konuklara yaptığı seviyeli esprilerle programını süsleyen İsmoş; söylediği birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarıyla, artık nostaljiye karışmış ustalarına serzenişte bulunarak, “Bende varım!” diyor.
Bahaneleri nedeniyle İsmoş’un programına geç kalan konuklar, yer bulabilmek için sabırla Bahane Bar’ın bahçe kısmında oturarak kimi konukların gitmesini beklerken de, İsmoş’u dinlemeye devam ediyor. (AjansSevgi / Marmaris)
İSMOŞ’A ÜNLÜ MODACI SÜRPRİZİ

İstanbul’da yaşayan; Emel Sayın, Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Gülben Ergen’in de modacısı olan Mehmet Gündem, arkadaşları Hatice Aydın ve Ümit Ünal’la birlikte,Y at ile çıktıkları mavi turlarını bölerek, eski dostları İsmoş’u dinlemeye geldiler. Mehmet Bey’i bir anda karşısında gören İsmoş bu sevincini, hınca hınç dolu olan salonda dostlarına şampanya göndererek paylaştı.
Mesleği kadar sahnede de, sesiyle ustalığını gösteren Marmaris’in tanınmış kuaförü Cemil ve Türkiye’nin ünlü zennelerinden Ogün de zaman zaman Bahane Bar’a gelerek, can arkadaşları İsmoş’a destek veriyorlar.
Cumartesi gecesi doğum gününü kutlayan Özlem Türkmen bu sevincini, arkadaşları Marmaris’in tanınmış avukatlarından Özcan Öztürk ve Gökhan Baysan’la paylaştı.

Serdar – Tuğba Taze

Naz – Zafer Musluk
BAHANE Cafe Bar Tel: (0252) 412 82 62 - 0537 795 41 01
Barbaros Cad. No.130 Yat Limanı MARMARİS
_______________
İNANILMAZ AMA GERÇEK!
5 YILDIZLI İÇMELER
AQUA HOTEL HALKA AÇILDI!..
Ayrıntılar için lütfen linke tıklayınız:
http://www.marmarisbulten.com/Haber/icMELER_AQUA_HOTEL_HALKA_AciLDi/
__________________________________
Marmaris'ten dünyaya
İş Dünyası Rehberi'mizde yer almak için;
lütfen linke tıklayınız.
http://www.marmarisbulten.com/Haber/MARMARiS_iS_DUNYASi_ve_KAMU_KURUMLARi_REHBERi/










