En Çok Okunanlar
YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
En Son Yorumlananlar
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
EGE DANSLARI İSTANBUL'DA AMA KIRMAK DÖKMEK YASAK
EGE DANSLARI İSTANBUL’DA
AMA KIRMAK DÖKMEK YASAK
.jpg)
Her zamanki gibi, bol dans var FasaFisa gecelerinde. En çok da Sirtaki ve Zeybetiko. Sirtaki'nin klasiğinden, modernize edilmiş hallerine, en külhani olanından, en coşkulu olanına. Türkiye ve Yunanistan da dahil olmak üzere, Dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz Sirtaki manzaraları var FasaFisa'nın dans pistinde.
Geceye giriş ücretsiz. İsteyen yemekli bir gece geçirebilir, isteyen sadece içki alabilir.
FasaFisa'nın kapıları bütün dans okullarına, bütün gruplara açık. "Bizi Dans ve Müzik Birleştirecek" inancına sahip olan, Ege'nin o tarafına da bu tarafına da dost olan herkes FasaFisa gecelerine katılıp, kendilerine özel danslarını, sirtaki showlarını sergileyebilir. FasaFisa'da sadece kırmak ve dökmek yasak. Tabak kırmanın, bardak kırmanın ya da yerlere içki dökmenin dans olduğunu düşünen arkadaşlara FasaFisa 'nın dışındaki olağan tavernalar öneriliyor.
Çat kapı da gelebilir rezervasyonda yapabilirsiniz. Bir “Alo “ demeniz en önde dans etmeniz için yeterli. Alo 0532 231 69 60 (AjansSevgi / Marmaris)
Yorumla








