En Çok Okunanlar
YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
En Son Yorumlananlar
TEKİRDAĞ’LILARA MARMARİ...
MARMARİS BASINI SANSÜR VE BAY...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
DOKUZBİN KİŞİ KONSERSİZ TUGAY DEDİ!..
DOKUZBİN KİŞİ KONSERSİZ TUGAY DEDİ!..
Marmaris’te yerel seçimler öncesi son gün olağanüstü renkli geçti. Bugün (28 Mart 2009) yerel seçimlerin son mitingini gerçekleştiren, AKP Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay yanlısı 5 bini aşan topluluk, seçim merkezinden mitingin yapılacağı Anatolia Meydanı'na topluca yürümek istedi.
Aynı cadde de bulunan CHP Seçim Merkezi'ndeki CHP Adayı Ali Acar yanlısı oldukça kalabalık topluluk karşı propagandaya başlayınca, emniyet güçleri güvenlik tedbiri alarak, Ulusal Egemenlik Caddesi ile Atatürk Caddesi geçişini kapattılar ve Tugay yanlısı topluluğa 61. Sokak'tan geçiş verdiler.
Ali Doğan Tugay Mitingi öncesi, günlerce konserli seçim mitinglerine katılan kişi sayısı tartışılırken, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcoğlu’nun helikopter kazasında vefat haberinden sonra, Demet Akalın Konseri’ni iptal eden AKP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Doğan Tugay, bugün saat 15.00’te yaptığı mitingte, yaklaşık 9 Bin vatandaşa seslendi.
Merhum Yazıcıoğlu için yapılan saygı duruşundan sonra söz alan Tugay, siyaseten değil, Marmaris için aday olduğuna dikkat çekti ve; “Seçildiğim takdirde, belediye esnaf ve halkımız arasında huzursuzluk, kırgınlık bitecek. Projelerimizi birer birer uygulayarak, herkesin barışık yaşamasını sağlayacağız. İngiltere’de yaptığımız tanıtım çalışmalarımızla, bu sezonda özellikle İngiliz turistler başta olmak üzere, geçen yıla göre yüzde 20 artış olacak. Bu da Marmaris Turizmi’nin geleceği için çok iyi bir başlangıç olacak.” dedi. (AjansSevgi)
Şaşırmayın...:))) Siz de bilirsiniz, bu da son 5 yıldır, inadına yaşayanlardan Sadi Tonbul Ağabey'imiz....
Yorumlar
Cumhuriyetin Kalesiyiz... Rant için değil HALK için ALİ ACAR!!!
Tarih: 00.00.0000 - 00:00 | Gönderen: enis berk
Tarih: 00.00.0000 - 00:00 | Gönderen: enis berk
Yorumla








