Marmaris Bülten
MareNostrum Marmaris Cruise Port Yeşil Marmaris Lines
Your Voice Your Newspaper... From Marmaris to The World
BAŞBAKANA GÖRE SÖZ PIRLANTA MUĞLA BAROSU YARSAV’IN YANINDA
BAŞBAKANA GÖRE SÖZ PIRLANTA MUĞLA BAROSU YARSAV’IN YANINDA

Ata Sevgi
                   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde yargı  kurumlarına yönelik eleştirilerine karşı Muğla Barosu açıklama yaptı.
                  
Muğla Baro Başkanı Avukat Mustafa İlker Gürkan imzalı bugün (3 Ağustos 2010) yapılan açıklamada;” Susuyoruz.. Ne Barolar konuşuyor ne Barolar Birliği.. . “Nasıl? Böyle iyi mi? “Demiştik. Anlaşılıyor ki; Sükut altınsa, sözün pırlanta olduğu bir devirdeyiz.
            Hukuku, Hukukçuları ve Hukukçu örgütlerini savunmaya devam edeceğiz.
 
            YARSAV hakkında Sayın başbakanca miting meydanlarında söylenen haksız, dayanaksız ve insafsız yakıştırmayı da , YARSAV’ın siyaset malzemesi yapılmasını da kabul etmiyoruz. 
            Yargıç ve Savcılarımızın, örgütlü toplum geleneğinin çok zayıf olduğu ülkemizde bin bir emekle kurduğu, özverilerle sürdürülen bu saygın ve özgül örgütlenme çabası böylesine hunharca suçlanmamalıdır. Bu ağır bir haksızlıktır. Ayıptır ve yazıktır. 
            YARSAV daima hak ve özgürlüklerin savunucusu olmuştur. Hukukun üstünlüğünün ve hukuk devletinin savunucusu olmuştur.YARSAV daima hukukun yanında olmuştur. Muğla Barosu’da YARSAV’ın yanındadır.” denildi. (AjansSevgi / Marmaris)

BAŞBAKANA GÖRE SÖZ PIRLANTA MUĞLA BAROSU YARSAV’IN YANINDA
tarih Tarih: 03.08.2010, 16:39 okunma Okunma: 499
Yorumla
Ad Soyad
E-Posta (yayınlanmayacaktır)
Yorumunuz
Güvenlik Kodu
  
2010 ales