YUNUS POLİS EKİPLERİ GÖREVE H...
YOKSA HEDEF 2070' LER Mİ?
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
ANNELER EĞİTİM İÇİN ÇALIŞTILA...
BUSE ÇIKTI DOKUZA İNMEZ SEKİZ...
MARMARİS İSKELESİ ŞENLENDİ
MARMARİS 2010’U SABIRSI...
ANADOLU'NUN ÖZEL ÇOCUKLARI AC...
MARMARİS İŞ DÜNYASI ve KAMU K...
EFELİKLERİNİ İLK DÜĞÜNLERİNDE...
YANLIŞ HESAP BU KEZ KADIKÖY...
ETEM ÇALIŞKAN O BİR ATATÜRK S...
ZOR OYUNU BOZDU BJK’NİN...
MARMARİS 90.YILDA DA SAVAŞTAN...
MARMARİS TARSUS ADANA VE TÜRK...
MARMARİS GİAD YENİ BAŞKANI ÇO...
MARMARİS BALEVİ MART 2012...
HEPİMİZİN ÇOCUKLARI İÇİN SEVG...
VE MARMARİS YENİ TANSAŞ AÇILD...
MARMARİS’İN MASKOTU DOĞUM GÜN...
Muğla Valisi Fatih Şahin; “30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü” nedeniyle yayımladığı mesajda; “Yüce Türk Milleti’nin tüm bireyleriyle kenetlenerek, verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan, “30 Ağustos Zafer Bayramı”nın 88. yıldönümünü ve Yüce Türk Milleti’nin bağrından çıkardığı, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gurur günlerini milletçe birlikte kutluyoruz.
Milletimizin tarihine, altın harflerle geçen ve Yüce Türk Milleti’nin azim ve kararlılığının tüm Dünya Uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 88. yıldönümünde, Büyük Önderimiz ve Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve silah arkadaşlarıyla, vatanı ve bayrağı uğruna severek canlarını veren tüm şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anarak, Allah’tan rahmet diliyorum.
Bu anlamlı gün nedeniyle, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin huzur ve güvenliği için, azim ve kararlılıkla görevlerinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarıyla, gazilerimizi ve şehit ailelerinin “30 Ağustos Zafer Bayramını ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü”nü içtenlikle kutluyor, bugün sağ olanlara da aile fertleriyle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.
Atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı ve Ayyıldızlı şanlı bayrağımızı, onurla korumanın yolunun, milletçe kenetlenmekten, daha çok çalışmaktan ve üretmekten geçeceğini unutmamamız gerekiyor.
Bu vesileyle, tüm Muğla Halkı’nın ve Silahlı Kuvvetlerimiz Mensuplarıyla ilimiz tatillerini geçiren konuklarımızın “30 Ağustos Zafer Bayramı”nı ve “Silahlı Kuvvetler Günü”nü kutlayarak, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. (AjansSevgi / Marmaris)










