Marmaris Bülten
Yeşil Marmaris Lines Marmaris Cruise Port MareNostrum
Your Voice Your Newspaper... From Marmaris to The World
AKSU’NUN MARMARİS’E HER GELİŞİ BİZİM İÇİN “HAYIRLI” OLUYOR
AKSU’NUN MARMARİS’E HER GELİŞİ BİZİM İÇİN “HAYIRLI” OLUYOR

                CHP Marmaris İlçe Başkanı Yamaç Kaya:”Marmarisli demogoji ve takiyyeye geçit vermez!.. CHP’nin tabanı Ertuğrul Günay ve Eşref Erdem değildir!.. Tarafsız Kamu Denetçiliği getireceğiz diyorlar ama bu denetçileri iktidar partisinin çoğunluğunun tek başına seçeceğini söylemiyorlar!..
Ata Sevgi

                     AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’nun bugün (6 Ağustos 2010) Marmaris’e gelerek, 12 Eylül Referandumu için halktan evet oyu istemesine, gün dolmadan CHP’den yanıt geldi.    
                 CHP Marmaris İlçe Başkanı Yamaç Kaya
yaptığı açıklamada özellikle son yerel seçimler öncesinde de Aksu’nun yine Marmaris’gelip oy istediğine dikkat çekerek; “Sayın Aksu’nun Marmaris’e her gelişi CHP ve Marmaris için “Hayırlı” lı oluyor. Sayın Aksu’nun Marmaris’e gelerek yaptığı açıklamaları okudum. Bilmelerini isterim ki, Marmarisli Demagoji ve Takiyyeye geçit vermez. Bu Anayasa değişikliği; toplumdaki değişik grup ve katmanların haklarını korumak yerine, işçilerin haklarını korumadığı, Sendikaların haklarını korumadığı, sendikasız çalıştırılanların, emeklilerin, işverenlerin, kadınların, çocukların, engellilerin, değişik mezheplerdeki yurttaşların, öğrencilerin, küçük esnafın, yargının, basın emekçilerinin, gazilerin ve bu ülke için canını vermiş şehit ailelerinin, Tekel işçilerinin, çiftçilerin, tarım kesiminde çalışanların haklarını korumadığı için,  “Toplum Sözleşmesi” olmadığı, AKP’nin tek başına yaptığı, hiçbir partinin görüşlerini almadığı, tüm Sivil Toplum Örgütlerine “3 gün süre” verdiği ve çalışmalara Sivil Toplum Örgütleri tarafından hazırlanan taslakta Toplumun talepleri olan; Dokunulmazlıklar, Cumhurbaşkanının yetkileri, Kadın Hakları, Partilerin iç işleyişlerinin Demokratik olmaması, Lider sultası, YÖK, Yargının geç işlemesi, Yolsuzluklar, Alevilerin hakları, Etnik kökenli vatandaşlarımızın kültürel hakları, Sendikal haklar, Grev hakkının sınırları, Seçim Barajı, HSYK’ya Bakanın ve Müsteşarın müdahalesi konularına sırtını çevirdiği, hatta var olan bazı haklarını elinden aldığı için, Çocuk hakları konusunda “Takiyye” yaptığı için, Memurların Toplu Sözleşme haklarını kısıtladığı için, AKP Anayasası, getirdiği “Kamu Denetçiliği” kurumu görevlilerini “İktidar Partisi çoğunluğunun tek başına seçeceği” için, 12 Eylül ile hesaplaşma değil, vatandaşı bu konuda uyutmak istedikleri ve 12 Eylül’ü daha da güçlendireceği için, Anayasa değişikliğine “Hayır” diyeceğiz. Sn.Aksu’ya hatırlatırım ki; CHP.nin tabanı Ertuğrul Günay ve Eşref Erdem değildir ve CHP’liler kenetlenmiş olarak HAYIR diyeceklerdir. “ dedi. (AjansSevgi / Marmaris)

AKSU’NUN MARMARİS’E HER GELİŞİ BİZİM İÇİN “HAYIRLI” OLUYOR
tarih Tarih: 06.08.2010, 18:49 okunma Okunma: 636
Yorumla
Ad Soyad
E-Posta (yayınlanmayacaktır)
Yorumunuz
Güvenlik Kodu
  
2010 ales